Общи условия

ОБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА ИНТЕРНЕТ САЙТА 


I. Общи условия за ПОЛЗВАНЕ НА ИНТЕРНЕТ САЙТА www.Babymix.bg собственост на "Дилена Трейд" ЕООД ЕИК: BG204377755.  Всеки потребител е длъжен да се запознае с общите условия на сайта преди да предприеме "Поръчка", "Връщане на стока" или каквото и да е действие по самоинициатива. Моля преди да предприемете поръчка прочетете общите условия с, които се съгласявате поръчвайки артикул от нас.

 1. “www.Babymix.bg.” е уебсайт за електронна търговия – за продажба и доставка на публикуваните в него стоки и услуги.
 2. Търговецът има право да променя цените на предлаганите стоки в сайта без да уведоми за това потребителите в сайта.
 3. Потребителят е длъжен да заплати цената, която е била актуална по време на заявката и потвърждението на избраната стока и тя ще остане такава.
 4. При подаден неверен или грешен адрес, лице за контакти или телефон в заявката от страна на Клиента, Търговецът не се счита за задължен за каквото и да е обвързване и изпълнение на поръчката.
 5. Договорът с Клиента се счита за сключен след приемане от Търговецът на правилно и потвърдено от клиента заявлението за покупка на посочения телефон или електронен адрес.
 6. Търговецът се задължава след получаване и потвърждение на заявлението от Клиента, да достави на Клиента поръчаната стока.
 7. Търговецът не носи отговорност, ако Клиентът е посочил неверни или непълни данни в направена поръчка на адрес "www.Babymix.bg”.
 8. Възможно е леко разминаване в цветовата гама на продуктите показани на снимките и реалните причинено от силните светлини и светкавици при заснемане, за което Търговецът не носи отговорност.
 9. Потребителя заплаща цената на продукта в момента на поръчката направена от него, електронният търговец няма право да променя цената в момент до доставката на артикула в клиента.


II. Права и задължения на страните

Търговецът се задължава:

 1. Да потвърди наличността на поръчаните артикули или да откаже поръчката в срок от 3 работни дни;
 2. Да достави в срок от 24 до 72 часа артикули ,който "КЛИЕНТА" е поръчал и е в наличност
 3. Търговецът гарантира,че продуктите,предлагани в сайта www.Babymix.bg са фабрично нови.
 4. Търговецът гарантира,че продуктите,предлагани в сайта www.Babymix.bg не са втора употреба.


III. Клиентът се задължава:

 1. Да посочи трите си имена, валиден телефонен номер и адрес доставка.
 2. Да плати цената на стоката и да осигури достъп за получаване на стоката според указаните условия.
 3. Клиента, може да използва за връщане на продукта, както същото платежно средство, което е използвал покупка на стоката, така и бланка за връщане на продукт и съответно средствата да бъдат преведени по банков път.


IV.Клиентът има право да откаже получаването на заявената за покупка от него стока, когато тя му е доставена при едно от следните условия:

 1. Доставената стока явно не съответства на заявената за покупка от Клиента и това може да се установи чрез обикновения и преглед.
 2. Цената, която Клиентът следва да заплати, не съответства на дължимата цена.
 3. При несъответствие между заявената за покупка и доставената стока, което не е било възможно да бъде установено в момента на доставката.


Клиентът има право, без да дължи обезщетение или неустойка, да върне получените артикули, ако продукта отговаря на една от по-горе посочените причини .

Връщането се допуска при следните условия:

 • стоката е в добър търговски вид, оригинална опаковка без следи от употреба (ако има такава).
 • клиентът заплаща всички разходи, свързани с транспортирането на стоката до посочения от представителя на Търговецът адрес.
 • продукта трябва да бъде върнат до 14 дневен срок след получаването му.
 • ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА СУМА
 • Възстановяването на сума за закупен продукт става след приемане на пратката от наша страна. Клиента, може да използва за връщане на продукта, както същото платежно средство, което е използвал при покупка на стоката, така и бланка за връщане на продукт и съответно средствата да бъдат преведени по банков път.
 • Клиента има право да избира платежното средство с което да му бъдат възстановени средствата било то, както наложен платеж, така и по банков път.


IV. Лични данни

 • Търговецът полага дължимата грижа за защита на личните данни на Клиента, станали известни при попълване на електронната форма за извършване на заявление за покупка,като това задължение отпада, ако Клиентът е предоставил неверни данни.
 • При спазване на действащото законодателство и клаузите на настоящите Общи условия, Търговецът може да използва личните данни на Клиента единствено и само за целите, предвидени в договора.
 • Описаните по-горе цели, за които може да се използват данните, не са изчерпателно изброени и не пораждат задължения за Търговеца.Всякакви други цели, за които се използват данните, ще бъдат съобразени с българското законодателство, приложимите международни актове, Интернет етиката, правилата на морала и добрите нрави.


V. Разкриване на информацията

Търговецът се задължава да не разкрива лични данни за Клиента на трети лица – държавни органи, търговски дружества, физически лица и други, освен когато:

 • е получил изричното писмено съгласие на Клиента
 • Търговецът е длъжен да предостави информацията по силата на закона.


VI. Гаранционни условия:

1. Всички стоки, предлагани в www.Babymix.bg, са предоставени от официални представители и вносители. Всички стоки, които подлежат на гаранционно обслужване, са придружени от необходимите документи с информация за срока, условията и мястото на гаранционното обслужване.

Гаранцията отпада в случай на:

 • Повреди, причина за които е лошо съхранение или неправилна експлоатация от страна на клиента.
 • Опит за ремонт от страна на Клиента без наше уведомление.


VIII. Допълнителни условия:

 1. Под “Потребител/клиент” се разбира всеки, който е заредил в Интернет страницата www.Babymix.bg на своя компютър.
 2. Под “Поръчка” се разбира избраните стоки и всички други атрибути свързани с начина на поръчка и доставка, както по стандартния начин така и в посочените контакти.