Кола катереща се по стени

Нов Кола катереща се по стени

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър

  • Модел: 64086
  • Наличност: В наличност
  • 36.90 лв.


Описание

Количка движеща се постени. Когато получите тази кола вървяща постени и тавани вече нищо не може да Ви спре, защото тази кола е като повечето автоматични коли с дистанционно управление разликата тук, обаче е много съществена и тя е, че тази кола вървяща по стени и тавани със същата лекота, стабилност и бързина, както и върху пода. С нея забавлението ще е много по-голямо!

Тази кола ще Ви позволи да премините през всякакви територии и граници.

А ако искате да се състезавате с вашите приятели, познайте кой ще е победителят. С нейните възможност определено ще смаете всички.

Благодарение на най-новите технологчни системи, тя може да се върти и движи буквално на всяка стена и таван във вашия дом! Количка движеща се по стени поради голямата си популярност, някой хора е наричат антигравитационна, радиоуправляема количка или wall Climber кола, но каквото и наименование да чуете, може да сте сигурни че става въпрос за точно тази количка катереща се постени и тавани.

Невероятната гравитационна кола вървяща по стени и тавани е перфектният подарък за всички пораснали и непораснали деца! Вземете я сега от нашия онлайн магазин Babymix.bg и се забалявайте безкрайно!