Доставка

Babymix.bg  доставя поръчките с куриерска фирма Еконт Експрес ЕООД, до техен офис или до Ваш личен адрес, съгласно условията за доставка и тарифите на куриера. Сумата по транспортните разходи се определя еднолично от куриера.


Информация за цената на доставката , моля посетете : https://www.econt.com/services/courier-services


Поръчки над 100лв. до 10кг. получават  безплатна доставка до офис на Еконт. 


Плащането на продукта се извършва с наложен платеж на куриера. Всяка пратка се изпраща с опция преглед и тест преди плащане. Всеки клиент е длъжен да използва тези опции. Ако след отваряне на пратката, клиента установи, че е получил точно това което желае в здрав вид и цялост той го закупува като заплаща наложен платеж. Ако по време на преглед и тест на място в офиса на куриера,продуктът видимо не отговаря на поръчания, клиентът има право да го върне като транспортните разходи са за сметка на Babymix.bg. След  личен преглед и закупуване на продукт, стоката се смята за одобрена и клиента губи правото си по-късно да направи рекламация за несъответствие.


Рекламации за несъответствие се приемат в деня на доставка до 24:00 ч. на office@babymix.bg или в работно време на 0888839600.


Ако при прегледа клиента установи транспортен дефект причинен по време на доставката, има  право да заведе рекламация и куриерът да възстанови щетите. При подобна ситуация,моля свържете се с нас. Клиента има право да върне  закупена стока в срок от 14 работни дни, когато:

  • продуктът не е използван
  • намира се в здрава, ненарушена и оригинална опаковка
  • има запазена товарителница (вашия касов бон),  доказваща покупката и че е закупена от Babymix.bg

След като Babymix.bg  получи продукта и се увери,че отговаря на горепосочените критерии,той ще възстанови  сумата от покупката без транспортните разходи в 7 дневен срок от получаването. Куриерските разходи по връщането на закупена стока са за сметка на клиента ,освен ако не е уговорено друго.


Доставкате се извършва в срок до 3 работни дни. Наш служител ще се свърже с Вас за потвърждение на поръчката Ви.


При извънредни обстоятелства и независещи от нас причини, сроковете за доставка е възможно да не бъдат спазени.


Ако ние не сме в състояние да изпълним Вашата заявка, поемаме отговорността да се свържем с Вас и да Ви информираме.


ВНИМАНИЕ:  За да получите поръчаната от Вас стока, е необходимо да посочите името на получателя, телефон за връзка и точен адрес за доставка - това може да бъде адресът, който сте дали при регистрацията си или друг адрес по Ваше желание. Когато посочвате адрес за доставката, уверете се, че в рамките на работния ден, когато ще бъде доставена стоката, на този адрес ще бъдете Вие или друг човек, който сте упълномощили да я приеме. След като финализирате поръчката си, наш оператор ще се свърже с Вас по телефона.


ВАЖНО!  При получаване на пратката преди да заплатите стойността на наложения платеж задължително проверете целостта на стоката в присъствието на куриера, особено ако е чуплива! В този случай отворете пратката веднага след като я приемете. 


ДОПЪЛНИТЕЛНИ УСЛОВИЯ 

Посочването на непълни или неверни данни в профила на клиента прави поръчката невалидна и тя не обвързва babymix.bg с изпълнение.


За всички въпроси и препоръки, свързани с продуктите, доставката и заплащането или с използването на сайта, моля, свържете се с наш служител на тел.: 0888839600