5 идеи за коледни подаръци за деца

Публикувана от John Doe 15/11/2018 0 Коментар(и)

Коледата е много хубав семеен празник и всички деца го чакат с огромно нетърпение. Защо ли? За да сме по-точни те чакат белобрадия старец с голям червен чувал, пълен с много подаръци за добрите и послушни деца. Когато им обещаете, че ако слушат, Дядо Коледа ще им донесе дълго чакания и желан подарък, те се стараят и очакват наистина подаръците с нетърпение. Ние от Babymix предлагаме огромно разнообразие от детски играчки, както за момичета, така и за момчета. За да зарадвате Вашето дете и да гарантирате усмивката му, разгледайте нашите детски играчки и изберете перфектния коледен подарък. Обикновено подаръците се оставят под елхата, но ако е нещо по-мъничко, идея е да поставите в коледното чорапче. Вижте нашите 5 предложения за подарък.

 

Детска кухня

Детската кухня е един прекрасен подарък, с който Вашето дете да се почувства като истински готвач. Освен това с такъв подарък може да развиете креативността и въображението на детето Ви. Често те ви виждат в кухнята и искат да се докоснат до това, което правите. Е комплектът включва редица аксесоари, задължителни за една кухня. Освен това, Вие може заедно да я сглобите. Вижте нашите детски кухни, които дори издават звуци ( като варене). Ние предлагаме освен детска кухня за момичета, така и за момчета само, че в син цвят. Нашият съвет е обаче да внимавате, защото често малките неща обичат да поставят в устата си разни предмети. Но наистина това е един различен подарък за деца.

 

Конструктор

Конструкторите също са един добър подарък за Коледа, ако децата Ви са любители на такъв тип играчки. Отделете внимание да им обясните как да си играят с тях. Има креативни инструктори, които развиват специфични умения по забавен начин. Този подарък може да бъде хем забавен, хем образователен и интересен. Подарете му, например, „Лего конструктор“.

 

3D книжки

Както знаете детското внимание не се задържа дълго върху една книжка. Е, много зависи каква е книжката. Ако е от тези, 3D книжките с декор и когато се отворят, да са пълни с разни интересни джаджи, децата не спират да се радват. Този подарък е подходящ за деца над 3 години. Подарете така наречената „жива книжка“ на Вашето дете. Накарайте детето Ви да се чувства така, сякаш е в герой в любимата приказка.

 

Плюшени играчки

Плюшените играчки винаги са добър избор. Децата обожават да ги гушкат и да заспиват с тях. Може да изберете любимия анимационен герой на Вашето дете и да го зарадвате за Коледа. Днес има огромно разнообразие, може да му купите огромна играчка. Бъдете сигурни, че тази плюшка ще бъде неразделния приятел на детето Ви. Ние предлагаме интерактивни играчки като „Моето приятелче“, което пее и разказва приказки, гатанки. Това може да бъде чудесен подарък за Вашето мъниче.

 

 

Настолни игри

Настолните игри никога не омръзват. Те са подходящи за всеки член от семейството. От най-малкия до най-големия. А и в момента има много голямо разнообразие на подобни игри. Класическа такава игра е „не се сърди човече“, но вече има много други, като „Dungeons & Dragons”. Определено семейно може да се забавлявате много, а и тамън ще научите Вашето дете вече и то да се включва в тези игри. Има настолни игри за всяка възраст и по всеки вкус.

 

Каквито и детски подаръци да изберете, не забравяйте, че опаковката също е много важна. Изберете празнична хартия, с панделки или както в началото Ви споменахме, поставете и чорапи или друго. Отделете нужното внимание за този празник, защото децата го обожават, зарадвайте ги. Представете си само как късат опаковката, за да стигнат го мечтания подарък. Безценно,  нали? Заслужава си да отделите нужното време, за да е всичко перфектно по Коледа, само заради този плам в очите на Вашето дете.

Напишете коментар